MENU

Nurse call system

Cinnovate
Het Cinnovate verpleegoproepsysteem is in veel gevallen de basis voor een zorginstallatie. Het Cinnovate verpleegoproepsysteem zorgt ervoor dat cliënten of patiënten eenvoudig een verpleegkundige of zorgverlener kunnen oproepen. Bijvoorbeeld met een draadloze halszender, een trekkoord of een noodknop naast het bed.
 
Het Cinnovate verpleegoproepsysteem biedt uw cliënten of patiënten de zekerheid dat ze altijd een beroep op u en uw zorgmedewerkers kunnen doen. 
De spreek/luister functie van de Icom zorgtelefoon geeft u de mogelijkheid om op afstand met ze te communiceren. Bijvoorbeeld om te vragen wat er aan de hand is of om de cliënt of patiënt gerust te stellen.
 
Veiligheid en zekerheid
 
De Cinnovate Careserver, die ook volledig toepasbaar is in de Cloud, is het kloppende hart van het Cinnovate verpleegoproepsysteem. De Careserver kan worden gekoppeld aan dect installaties, telefooncentrales, WiFi oproepsystemen en berichtenservers. De volledige afhandeling van de zorgoproepen gebeurt veilig en betrouwbaar in de Careserver.

Het Cinnovate verpleegoproepsysteem is volledig IP, wat betekent dat het verpleegoproepsysteem direct op een IP netwerk kan worden aangesloten. Het is zelfs mogelijk om het systeem volledig via WiFi in te richten.

Het Cinnovate verpleegoproepsysteem is flexibel en op maat in te richten, maakt gebruik van moderne technologie en biedt u alle veiligheid en zekerheid waar u en uw cliënten behoefte aan hebben. http://www.cinnovate.nl/home-english