Please rotate your screen for the best experience.

bool(true)
TERUG

Felicitaties!!

Simultria/Building Virtuality wint PreFab Efficiency Award

TRICAS feliciteert Simultria/Building Virtuality met de PreFab Efficiency Award (en ja, we zijn best trots op onze bijdrage aan de prijswinnende HoloHelmet)

Gefeliciteerd Jan Kamphuis! Op dinsdag 11 oktober ontving de directeur van Simultria en dochterbedrijf Building Virtuality namelijk de PreFab Efficiency Award 2022. Deze prijs werd voor de derde keer in successie uitgereikt aan het bedrijf dat een innovatie ontwikkelt waarmee de Nederlandse bouw-, installatie- en prefabricatiewereld slimmer en sneller kan bouwen. Dit jaar ging de prestigieuze prijs naar de HoloHelmet waarmee je dankzij de ingebouwde VR-Hololens bouwhandelingen vereenvoudigt en faalkosten voorkomt. Bij TRICAS zijn we er trots op dat wij als ontwikkelpartner van Simultria en Building Virtuality de benodigde technologie voor deze HoloHelmet mochten ontwikkelen, testen, valideren én implementeren.

Hallo HoloHelmet

Hallo voordelen!

De HoloHelmet is een helm met een ingebouwde Hololens. Kijk je als gebruiker door de VR-bril van de HoloHelmet, dan zie je gelijktijdig de echte wereld én de virtuele “aangevulde” wereld waarin de toekomstige bouwwerkzaamheden zichtbaar zijn.

Stel, je wilt op een bepaalde locatie een fietspad gaan aanleggen. Dan plaats je vooraf in je CAD-systeem op kantoor de gewenste piketplaatjes op de correctie locatie. Sta je vervolgens op de fysieke locatie, dan zie je dankzij de HoloHelmet de vooraf geplaatste piketbeeldjes in de werkelijke situatie. De voordelen van deze helm? Je bespaart direct op werkuren (circa 50 procent). Je kunt handelingen sterk vereenvoudigen. Én je voorkomt faalkosten door misinterpretatie uit te sluiten.

 

TRICAS

Trotse ontwikkelpartner

Simultria/Building Virtuality en TRICAS werken al jarenlang samen aan diverse innovatieve producten waarmee de Nederlandse bouw-, installatie- en prefabricatiewereld slimmer en sneller kan bouwen.

In het geval van de HoloHelmet hebben wij de gewenste en noodzakelijke GPS-systemen ontwikkeld, getest, gevalideerd én geïmplementeerd in de HoloHelmet.

Meer weten?

Kijk dan op:

Wil je meer weten over de HoloHelmet? Kijk dan op https://buildingvirtuality.com/HoloHelmet.

Wil je weten wat TRICAS kan betekenen voor de ontwikkeling van jouw innovatieve product? Neem dan contact met ons op!