Roteer het scherm voor de beste ervaring.

string(91) "https://tricas.nl/wp-content/uploads/2022/11/Cinnovate-iCom-Tricas-Projecten-1-1024x576.jpg"
TERUG

Cinnovate

Verpleegkundigenoproepsysteem

Het Cinnovate verpleegoproepsysteem is in veel gevallen de basis voor een zorginstallatie. Het oproepsysteem zorgt ervoor dat cliënten of patiënten eenvoudig een verpleegkundige of zorgverlener kunnen oproepen. Bijvoorbeeld met een draadloze halszender, een trekkoord of een noodknop naast het bed.

 

Het Cinnovate verpleegoproepsysteem biedt cliënten of patiënten de zekerheid dat ze altijd een beroep op u en uw zorgmedewerkers kunnen doen.
De spreek/luister functie van de Icom zorgtelefoon geeft u de mogelijkheid om op afstand met ze te communiceren. Bijvoorbeeld om te vragen wat er aan de hand is of om de cliënt of patiënt gerust te stellen.

 

Behoefte

Veiligheid en zekerheid met Cinnovate Careserver

De Cinnovate Careserver, die ook volledig toepasbaar is in de Cloud, is het kloppende hart van het Cinnovate verpleegoproepsysteem. De Careserver kan worden gekoppeld aan dect installaties, telefooncentrales, WiFi oproepsystemen en berichtenservers. De volledige afhandeling van de zorgoproepen gebeurt veilig en betrouwbaar in de Careserver.

 

Het Cinnovate verpleegoproepsysteem is volledig IP, wat betekent dat het verpleegoproepsysteem direct op een IP netwerk kan worden aangesloten. Het is zelfs mogelijk om het systeem volledig via WiFi in te richten.

Daarbij is het verpleegoproepsysteem flexibel en op maat in te richten, maakt gebruik van moderne technologie en biedt u alle veiligheid en zekerheid waar u en uw cliënten behoefte aan hebben.

Kijk voor meer informatie op: https://www.cinnovate.nl/