Please rotate your screen for the best experience.

string(81) "https://tricas.nl/wp-content/uploads/2024/05/Tricas-website-fotos-24-1024x683.jpg"
TERUG

Vacature

Sr. Embedded Electronics Developer

TRICAS is op zoek naar een gedreven Sr. Embedded Electronics Developer

Je gaat deel uitmaken van een gezellig team dat met veel passie, inspiratie, creativiteit en kennis werkt aan uitdagende ontwikkelprojecten.

Je werkt samen met meerdere disciplines (mechanisch, elektronisch en industrial designers) en denkt mee met de uitdagende projecten. Binnen TRICAS wordt het gestimuleerd om onderzoek te doen naar de nieuwste technieken en innovaties. Bij TRICAS krijg je een veelzijdige rol met eigen verantwoordelijkheid. Je ondervindt de voordelen van het werken in een kleinere organisatie, zoals veel vrijheid, korte lijnen en snel schakelen.

Je zorgt ervoor dat je een reproduceerbaar en winstgevend product aanlevert. Je signaleert ontwikkelingen en volgt de technologiëen op het gebied van elektronica met als doel deze te beoordelen op toegevoegde waarde voor TRICAS. Je levert een kritische bijdrage aan het team. Je werkt goed in teamverband, bent conceptueel sterk en weet je ideëen goed te visualiseren en over te brengen. Daarnaast durf je net iets verder te gaan dan de klant voor ogen had. Vanuit de kennis en de ervaring van TRICAS help jij klanten bij het verder ontwikkelen van hun producten.

 

Jouw profiel
Wij zijn op zoek naar een Sr. Embedded Electronics Developer om ons team te versterken. Je voldoet aan de volgende eisen:

  • Afgeronde HBO/WO opleiding richting Elektronica;
  • Minimaal 5 jaar ervaring als ontwikkelaar van elektronische hardware en software;
  • Interesse en affiniteit met analoge en digitale elektronica, regel- en simulatietechniek;
  • Software Code: C#/C++;
  • Software ervaring met Altium Designer is gewenst;
  • Ervaring met definiëren en uitvoeren van test-protocollen en analyseren van de test-resultaten.
  • Je bent creatief met een flexibele instelling en hoge mate van stressbestendigheid.
  • Je bent ondernemend, een kartrekker, pro-actief en een zelfstandige werker;
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband goed functioneren en daarmee bijdragen aan gezamelijk resultaat.
  • Je beheerst Nederlands en Engels in woord en schrift;

 

TRICAS
Bij TRICAS zijn we gespecialiseerd in innovatieve productontwikkeling. Met ons enthousiaste team werken we elke dag aan technische oplossingen waarbij we onze opdrachtgevers inspireren voor hun nieuwste product. Het liefst werken we aan producten waar elektronica, mechanica en software samen komen in een mooi design. Om complete producten te ontwikkelen hebben we alle benodigde competenties in ons team, bestaande uit 22 enthousiaste collega’s. Binnen het Embedded elektronica team word je binnen je vakgebied vergezeld door twee embedded electronics engineers. Daarnaast heb je de voordelen van de professionaliteit en organisatie van onze totale bedrijvengroep. We bieden je uitzicht op een vaste baan en een salaris in overeenstemming met je kennis en ervaring. Het betreft een functie voor 36 of 40 uur.

 

Geïnteresseerd?
Stuur dan je motivatie en cv naar iwannawork@tricas.nl, ter attentie van Raymond van den Brink.

 

Wij vullen onze vacatures in via eigen werving, oftewel Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst. Profielen en CV’s die ongevraagd door bureaus worden toegezonden, zullen worden behandeld als directe sollicitaties van de kandidaat.