Roteer het scherm voor de beste ervaring.

TERUG

Project Manager

Welkom René

Begin april ben ik begonnen met mijn nieuwe baan bij TRICAS. Ik zal de rol van projectmanager vervullen en TRICAS helpen om innovatieve producten van de volgende generatie op tijd en op schema te leveren.

 

Mijn naam is René van de Meeberg. Ik heb een achtergrond in werktuigbouwkunde (BSc) met een focus op industriële productontwikkeling. Met vele jaren ervaring in het managen van projecten in een variërende reeks van grote industriële bedrijven die actief zijn in de auto-industrie tot Li-ion batterijmodules, krijg ik nu de kans om alle vaardigheden die ik onder de knie heb toe te passen op het innovatieve en brede scala aan productcategorieën die TRICAS levert aan haar klanten.

 

Net als veel andere TRICAS-collega’s blijft mijn creatieve hart na het werk kloppen, wat resulteert in nieuwe ideeën in en om ons huis. Het resulteert soms in proof of principles voor technische oplossingen die de wereld niet zullen veranderen, maar wel erg leuk zijn! Daarnaast ben ik vader van twee dochters van 8 en 10 jaar. Ik breng ook graag tijd buiten door, zoals kamperen en wandelen, met mijn gezin en onze hond.

 

Ik ben verheugd om nu deel uit te maken van het TRICAS-team en samen met en voor onze klanten innovatieve Next Generation-producten te leveren.