Roteer het scherm voor de beste ervaring.

TERUG

Hardware-ontwikkelingen met hoge precisie

Zeer nauwkeurige lokalisatiegegevens zijn een absolute must voor Recreate-software om de meest nauwkeurige en meest actuele virtuele omgeving te bieden.

In de zoektocht naar de beste ervaring voor hun Augmented/Virtual Reality-software, werkte Recreate samen met TRICAS om te werken aan uiterst nauwkeurige hardwareontwikkelingen. Omdat Recreate gespecialiseerd is in AR/VR-software, was een solide partner voor hun hardware- en embedded softwareontwikkelingen nodig. Dit profiel paste perfect bij TRICAS als multidisciplinair ontwikkelbedrijf.

 

Daarom heeft TRICAS prototypes van “vuurtorens” ontwikkeld die AR/VR-headsets gebruiken om hun locatie te bepalen. Zo’n vuurtoren is een slim stuk hardware dat uiterst nauwkeurige vloeistofdynamische motoren, nauwkeurige motorbesturing, microcontrollers, lasers en optische precisiesensoren combineert.

 

Componenten werden eerst gevalideerd en waar nodig afgesteld om de huidige benchmarks te overtreffen. Toen dit eenmaal was afgerond, begon TRICAS met de volgende stap in de software-, elektronische en mechanische ontwikkeling van de prototypes. Omdat precisie en nauwkeurigheid essentieel waren, werden de mechanica zo ontwikkeld dat ze deze sleutelfactoren ondersteunen. De ervaring van TRICAS op het gebied van software, elektronica en werktuigbouwkunde, samen met het vermogen om aan rapid prototyping te doen, hebben bijgedragen aan de snelle ontwikkeling en levertijd van de prototypes. Deze prototypes zorgen voor een solide basis voor beide partijen, om in de toekomst het maximale uit Virtual en Augmented Reality te halen.

Snelle ontwikkeling

Ervaring & amp; vermogen

De ervaring van TRICAS op het gebied van software, elektronica en werktuigbouwkunde, samen met het vermogen om aan rapid prototyping te doen, hebben bijgedragen aan de snelle ontwikkeling en levertijd van de prototypes.

Deze prototypes zorgen voor een solide basis voor beide partijen, om in de toekomst het maximale uit Virtual en Augmented Reality te halen.

Samenwerken

Zorgen voor een resultaat dat aan de verwachtingen voldeed

Tijdens het proces werkten Recreate en TRICAS nauw samen, waardoor een resultaat werd behaald dat aansloot bij de verwachtingen van Recreate.

Hebt u werk dat niet tot de kerncompetentie van uw bedrijf behoort? Dan kunt u onze kennis inschakelen, zodat het eindresultaat een combinatie is van de beste prestaties voor alle betrokken partijen.

 

Wilt u weten hoe TRICAS ‘precies’ kan bijdragen aan uw multidisciplinaire projecten? Neem dan contact met ons op. Wij nemen graag de tijd voor u.