Roteer het scherm voor de beste ervaring.

TERUG

Gebruikers omgeving

Coderen en testen

Samen met onze innovatieve klant Eggciting-producten hebben we weer een revolutionair apparaat ontwikkeld op basis van gepatenteerde technologie.

Met de Eggcheff Scrambled maak je binnen een minuut roerei. Dit innovatieve apparaat is complementair aan onze eerder ontwikkelde Eggcheff Cooker. Samen maken deze twee apparaten de weg vrij voor een compleet nieuwe ontbijtervaring.

Ons multidisciplinaire team heeft het volledig geïntegreerde apparaat ontwikkeld, inclusief een aantal innovatieve oplossingen voor het creëren van een vlotte eetervaring. Om de optimale structuur van het roerei te creëren, is in dit apparaat een onderhoudsvrij mengmechanisme en een geïntegreerd lepeldoseersysteem opgenomen, gericht op het serveren van een kant-en-klare maaltijd. Het roerei wordt geserveerd in een kopje, inclusief lepel, klaar voor een snel, smakelijk en gezond ontbijt.

Naast het ontwikkelen van alle technische oplossingen (mechanisch en elektronisch) aan de binnenkant van dit voedselbereidingsapparaat, heeft ons team het uiterlijk van het product en de intuïtieve gebruikersinterface ontworpen. Professionele codering en uitgebreide producttests zorgen voor een probleemloze gebruikerservaring.

Ten behoeve van de marktintroductie van het product hebben we onze klant ondersteund door hoogwaardige en volledig functionele prototypes te leveren, vergelijkbaar met een marktklaar product.

 

 

 

Bent u benieuwd hoe wij u kunnen ondersteunen door uw innovatief idee om te zetten in een marktklaar product? Neem contact met ons op en laat je inspireren!