Roteer het scherm voor de beste ervaring.

TERUG

“Solution Wizard”

Onze eigen gepersonaliseerde database

De ontwerp- en engineeringprofessionals van TRICAS delen hun meest recent gevonden technologische innovaties in de Solution Wizard.

TRICAS gebruikt al enkele jaren zijn eigen gepersonaliseerde database genaamd “Solution Wizard”, gebouwd door Netivity. In deze database slaan we gegevens op over nieuwe technologieën, evenals informatie over leveranciers uit verschillende sectoren. Zo blijven we op de hoogte van de laatste trends en technologieën. Door de ingebouwde zoekfunctie kunnen we eenvoudig informatie uit de database halen.

Alle medewerkers van TRICAS hebben toegang tot de Solution Wizard.
De ontwerp- en engineeringprofessionals van TRICAS delen hun meest recent gevonden technologische innovaties in de Solution Wizard. Informatie over leveranciers is hier ook te vinden. Alle vermeldingen gaan vergezeld van een afbeelding, basisgegevens over de oplossing en een paar tags om de informatie uit de database te vinden en op te halen.

Zoek je bijvoorbeeld oplossingen voor batterijen, dan zoek je gewoon op de tag ‘batterij’. Er verschijnt dan een lijst met 44 items variërend van ‘bio-batterij’ tot ‘papieren batterij’. Het voordeel ten opzichte van een algemene internetzoekmachine is dat de genoemde oplossingen interessant en zinvol zijn voor TRICAS. Je zou kunnen zeggen dat het onze eigen gepersonaliseerde Google is!