Roteer het scherm voor de beste ervaring.

string(80) "https://tricas.nl/wp-content/uploads/2023/04/Website-Intro-stagairs-1024x683.jpg"
TERUG

Team-TRICAS presenteert…

IPO-stagiairs Marijn en Fred

Maak kennis met Marijn and Fred,

Marijn en Fred zitten allebei op Saxion en gaan de komende vijf maanden superveel bijleren binnen ons bedrijf, de lucky birds!

 

Marijn Til

Marijn Til (20 jaar) zocht voor zijn stage een bedrijf waar hij op veel gebieden in het ontwerpproces mee kan lopen en echt kan ontdekken wat hij leuk vindt.

Hiervoor is TRICAS natuurlijk de ideale plek, want wij voeren veel en diverse projecten uit en hierdoor kan Marijn op alle plekken meekijken en meewerken. Ondertussen werkt Marijn bijvoorbeeld al mee aan een aantal verschillende projecten en binnenkort begint hij aan zijn eigen kennisproject. Succes daarmee Marijn!

 

Fred van Leeuwen

Fred van Leeuwen (21 jaar) was ik op zoek naar een bedrijf met verschillende typen opdrachten. Aangezien TRICAS een ontwerpbureau is, vormt ons bedrijf de perfecte en veelzijdige stageplek voor hem.

Fred gaat aan uiteenlopende leerdoelen werken, van onderzoek doen tot prototyping. En naast het meedoen aan lopende projecten mag hij ook mijn eigen kennisproject cureren. Houd deze page vooral in de gaten voor updates daarover.