Roteer het scherm voor de beste ervaring.

TERUG

Integratie

Apparaten worden steeds meer verbonden

Alledaagse apparaten worden steeds meer verbonden. Apparaten maken rechtstreeks verbinding met elkaar en maken via internet verbinding met een groter netwerk. Tegelijkertijd moeten de afmetingen van apparaten worden geoptimaliseerd om perfect te passen bij de gewenste functie en de gebruiker.

 

Integratie staat centraal. Het parallel ontwikkelen van elektronica, firmware en mechanica zorgt ervoor dat al deze disciplines samenwerken aan een gemeenschappelijk doel: het leveren van het meest optimale product voor onze klanten.

 

Dit is precies waar wij bij TRICAS gepassioneerd over zijn. Ons ervaren team van productontwikkelaars, elektronica-ingenieurs en firmwarespecialisten is toegewijd aan het ontwikkelen van producten van de volgende generatie, hetzij voor een technologie-enabler (Proof of Principle/demonstrator) of voor grootschalige en massaproductie.

 

Omdat elektronica en firmware vaak diep verankerd zijn in het ontwerp van het product, hebben we specifieke kennis van analoge en digitale elektronica, RF/magnetron- en embedded systemen. Omdat producten van de volgende generatie draaien om de nieuwste technologische innovaties, investeren we ook in het op de hoogte blijven van toekomstige trends en het nieuwste technologieonderzoek.

Bent u geïnteresseerd om meer te weten te komen over TRICAS en hoe wij u kunnen helpen bij het ontwikkelen van uw volgende generatie product, neem dan contact met ons op.