Roteer het scherm voor de beste ervaring.

TERUG

Hoogwaardig

Het krachtigste UV-uithardingsapparaat

Samen met onze innovatieve klant EMM International hebben we het krachtigste UV-uithardingsapparaat voor de verfindustrie ontwikkeld!

 

Door de synergetische ontwikkeling van mechanica, elektronica en firmware waren we in staat om dit volledig geïntegreerde hoogwaardige apparaat in een korte doorlooptijd te creëren.

 

Dit krachtige apparaat is uitgerust met UV-LED’s met een hoge intensiteit en hardt UV-lakken, -primers en -bodyfillers uit met een vermogen van meer dan 200 mW/cm2. Thermische simulaties en real-life testen hebben gezorgd voor een optimaal warmtebeheer om een ​​lange levensduur te garanderen.

 

Naast de functionele aspecten van dit high-end product, zijn de ontwerpers van ons ontwikkelteam erin geslaagd een optimale productervaring te creëren door een professionele look & feel, een ergonomische gebruikerservaring en een robuust productontwerp te integreren.

 

Tijdens de ontwikkeling hebben we meerdere functionele prototypes gemaakt voor zowel veldtesten als pre-compliance tests. Na goedkeuring door een Notified Body (Dekra) hebben wij de productiedossiers geëngineerd en is samen met onze productiepartner (Prolution) de productie gestart.

Increase

Your idea to a market-ready product.

Wilt u uw marktaandeel vergroten en marktleider worden? Neem contact met ons op zodat we u kunnen ondersteunen bij het ontwikkelen en innoveren van uw idee tot een succesvol marktklaar product.

 

Meer informatie is te vinden op:

www.fastcuring.com
www.colad.co

 

Zorg ervoor dat je COLAD eens bekijkt, zodat je de marktintroductie van dit coole product niet mist!