Roteer het scherm voor de beste ervaring.

TERUG

Stage

Jonge HBO & WO talenten Charlotte en Lois

Met gezonde spanning begonnen Charlotte van Universiteit Twente en Lois van de HAN Arnhem aan hun stage bij TRICAS.

“Alle collega’s waren in mijn eerste week heel open en gastvrij; ze lieten me zeker thuis voelen! Ik kijk uit naar de komende maanden en heb er zin in om veel te leren.”

Hoi, mijn naam is Charlotte Hak en ik studeer Industrieel Ontwerpen aan de Universiteit Twente. De komende maanden loop ik stage bij TRICAS.
Ik kwam bij TRICAS terecht via hun website, waar ik gemotiveerd was om te solliciteren voor de stageplaats nadat ik alle interessante producten had gezien die ze hadden ontworpen. Ik vind het ook heel gaaf dat TRICAS alles in eigen huis kan ontwikkelen, van het eerste idee tot en met de definitieve prototypes en montagehandleiding. Mijn doel is om meer te leren over de technische aspecten van het ontwerpen van een product, waarvan ik zeker weet dat ze me hier veel kunnen leren.

Hallo, mijn naam is Lois Meisen. Ik studeer Industrieel Ontwerpen aan de HAN in Arnhem. Ik was op zoek naar een stageplaats waar ik zowel mijn creatieve als technische kant kon gebruiken en ontwikkelen. TRICAS sprak mij erg aan vanwege de diversiteit aan producten die ontwikkeld worden en het feit dat er samen met de klant wordt gewerkt aan de productie van het product. Meer stappen dan de meeste bedrijven zelf doen. Hierdoor leer ik nog meer over het ontwikkelen van producten; ook prototypes maken en testen! Mensen luisteren naar wat ik graag zou willen leren en waar mijn interesses liggen. Hierdoor voel ik me erg gehoord en kan ik mijn interesses echt ontwikkelen.

Charlotte en Lois, we wensen jullie een vernieuwende periode en veel plezier in ons midden.