MENU

Wij zijn op zoek naar een gedreven MECHANISCH ONTWIKKELAAR

12-06-2019
Als mechanisch ontwikkelaar houd jij je dagelijks bezig met vertalen van klantwensen naar een realiseerbaar product. Je maakt onderdeel uit van de afdeling productdesign. Je hebt grote affiniteit met prototyping en productie en wisselt graag veelvuldig tussen bureau en werkbank. Door je gestructureerde maar ook creatieve aanpak ben je in staat snel stappen te maken. Na een brainstorm zet je binnen een mum van tijd een Proof of Concept in elkaar om de richting te valideren.
 
Je wordt ingezet om de belangrijke systemen van het product te ontwerpen, te prototypen, samen te bouwen en te testen. Zonder dit systeem heeft het product geen bestaansrecht. Dit kan bv een meetsysteem, doseersysteem, regelsysteem, overbrenging of innovatief veer systeem zijn. Jouw één-tweetje met onze electronicus zorgt ervoor dat het kloppend hart van het product goed functioneert en efficient is.
 
De ontwikkelaar die wij zoeken is uiteraard in staat om het gehele ontwerptraject, als onderdeel van het team, te dekken en is inzetbaar in verschillende fases van het project. Je durft out of the box oplossingen aan te dragen, zelfstandig op te zetten en te testen.
 
Geïnteresseerd?
Stuur dan je motivatie en cv naar r.vandenbrink@tricas.nl, ter attentie van Raymond van den Brink.