MENU

HBO Stage opdracht Industrieel Product Ontwerpen

21-10-2020
Wie ben jij:
Wij zijn op zoek naar een energieke HBO student Industrieel Product Ontwerpen (IPO) die bij ons aan de slag wil met innovatie projecten! Ben jij degene die wij zoeken?

Wat ga je doen:
Tijdens je stage kun jij op een unieke manier je ontwikkelen binnen ons bedrijf. Je doet kennis en ervaring op met innovatieve producten en de nieuwste technologieën en past deze toe in verschillende projecten. Je maakt volwaardig deel uit van ons team en doorloopt de procedure zoals bij onze productontwikkeling hoort. Wij ontwikkelen producten van idee tot een hoog-productiewaardig resultaat. Als stagiair(e) wordt je bij elke stap betrokken. Hoe tof is het om jouw ontwerp en kennis terug te zien in een nieuw product?

Daarnaast word je betrokken in alle uitjes en activiteiten die er voor het team georganiseerd worden. Tussen de middag schuif je gezellig aan bij de gedekte tafel voor de lunch. Voor nu doen we alles Corona-proof, maar dat bederft de pret niet!

Wie zijn wij:
Tricas is gespecialiseerd in het ontwikkelen van innovatieve, aantrekkelijke en maakbare producten. We hebben één missie; samen met de klant en voor de klant gave dingen maken. Dit doen we met onze bewezen en essentiële ontwikkelstrategie: “cross-over innovation”. Deze methode is gebaseerd op het betrekken van kennis, materialen en technologieën uit de ene sector en deze te integreren in een product voor een andere sector. Deze aanpak resulteert vaak in ‘next generation’ en out-of-the-box innovaties.
Ons kantoor is makkelijk te bereiken, want we bevinden ons vlak naast Zwolle centraal station.

Let’s build cool things now!

Neem ook gerust een kijkje op onze LinkedIn pagina of Instagram.

Stuur je cv en je motivatiebrief naar: vacature@tricas.nl t.a.v. Raymond van den Brink
Wil je eerst meer weten, neem dan telefonisch contact met ons op: 038-337 4871

Procedure stages:
- Stageperiode februari - juni
Deadline portfolio, CV & motivatie: Wk45
Selectie kandidaten door Tricas: Wk46
Interviews geselecteerde kandidatien: Wk 47 / Wk48
Feedback kandidaten: Wk49