MENU

Afstudeeropdracht Elektrotechniek

08-10-2020
Wie ben jij:
Wij zijn op zoek naar een energieke afstuderend HBO student elektrotechniek die creatief wil bijdragen in de ontwikkeling van een E-platform!
Ben jij degene die wij zoeken?
 
Wat ga je doen:
Je gaat bezig met het ontwikkelen van een E-platform waarmee we onze klanten nog beter en sneller kunnen bedienen. Omdat we veel mechatronische projecten hebben moet hiervoor ook de benodigde interfaces op zitten, denk hierbij aan:
·         Stappenmotor-driver
·         CAN-bus interface
·         Ethernet interface
·         HMI
·         Ondersteuning voor verschillende soorten sensoren

Tijdens je afstuderen maak je volwaardig deel uit van ons team en doorloop je de procedure zoals bij onze productontwikkeling hoort. Je begint met het opstellen van een eisenpakket, waarna je een planning maakt en bezig gaat met de realisatie van het schema en de lay-out.
Daarnaast word je betrokken in alle uitjes en activiteiten die er voor het team georganiseerd worden. Tussen de middag schuif je gezellig aan bij de gedekte tafel voor de lunch. Voor nu doen we alles corona proof, maar dat bederft de pret niet!
Wie zijn wij:

Tricas is gespecialiseerd in het ontwikkelen van innovatieve, aantrekkelijke en maakbare producten. We hebben één missie; samen met de klant en voor de klant gave dingen maken. Dit doen we met onze bewezen en essentiële ontwikkelstrategie: cross-over innovation. Deze methode is gebaseerd op het betrekken van kennis, materialen en technologieën uit de ene sector en deze te integreren in een product voor een andere sector. Deze aanpak resulteert in ‘next generation’, out-of-the-box innovaties.
Ons kantoor is makkelijk te bereiken, want we bevinden ons vlak naast Zwolle centraal station.

Neem ook gerust een kijkje op onze website, LinkedIn of Instagram.

Stuur je cv en je motivatiebrief naar: vacature@tricas.nl t.a.v. Raymond van den Brink
Wil je eerst meer weten, neem dan telefonisch contact met ons op: 038-337 4871

Build cool things now!