Please rotate your screen for the best experience.

string(90) "https://tricas.nl/wp-content/uploads/2021/09/Tricas_Corporate_Fotografie-2860-1024x683.jpg"
TERUG

Wil jij?

Een veelzijdige job met verantwoordelijkheid? Dat komt goed uit!

Laten we je eerst twee vragen stellen:

 

1. Heb jij ruime ervaring met het inrichten, structureren, doorlopen, bewaken en afronden van projecten op het gebied van multidisciplinaire productinnovatie?

 

En 2. Kan jij ontwikkelteams coachen bij hun werkzaamheden en besluitvorming om daarmee het eindresultaat naar tevredenheid van de opdrachtgever af te ronden?

 

 

Als je beide vragen met “ja” hebt beantwoord, mag je snel doorlezen.

 

 

Even over ons

Wie zijn wij

TRICAS is gespecialiseerd in innovatieve productontwikkeling. Binnen ons team van 25 collega’s combineren we al 23 jaar lang evolutie met revolutie.

 

Elke dag werken we keihard aan technische oplossingen die onze opdrachtgevers helpen een nieuw product op de markt te brengen. Hierbij laten we ons niet tegenhouden door drempels of beren op de weg. Integendeel.

 

We stimuleren onze collega’s om onderzoek te doen naar de nieuwste technieken en innovaties en deze vooral ook in te zetten tijdens de productontwikkeling. Want we willen die klantvraag altijd nét even overtreffen.

 

Waar we echt blij van worden? Van productoplossingen waarbij elektronica, mechanica en software samenkomen in een strak design. Ons team beschikt niet voor niets over alle noodzakelijke competenties.

 

 

Even over jou

Wie ben jij

Binnen TRICAS werken we tegelijkertijd aan diverse gevarieerde innovatieprojecten. Daarom moet onze nieuwe senior projectmanager in staat zijn om meerdere innovatieprojecten met verschillende teams parallel te begeleiden.

 

Om deze ontwikkelteams de maximale hoeveelheid technische vrijheid te bieden, belast je ze zo min mogelijk met  niet-vakinhoudelijk gerelateerde projectaspecten (zoals bijvoorbeeld planning en budget).

 

Daarnaast is het handig als je goed kunt balanceren tussen het beschermen van je team en het tevreden houden van onze opdrachtgevers.

 

Stel dat jij op deze vacature solliciteert en wordt aangenomen. Dan krijg je binnen TRICAS echt een super veelzijdige functie met de nodige verantwoordelijkheid.

 

 

Even over verwachtingen

Wij gaan ervan uit dat je:

  • ruime werkervaring hebt in (consumenten)productontwikkeling in multidisciplinaire teams en projecten;
  • kennis hebt van producten, constructies, productie- en assemblagemethodes en serie- en massaproductie;
  • ervaring hebt met internationale klanten;
  • beschikt over een gezonde dosis ambitie en prestatiedrang, zowel persoonlijk als voor TRICAS.

 

Onder het genot van een kop koffie kunnen we later wel praten over zaken als flexibiliteit, stressbestendigheid en de kunst om mensen te motiveren en activeren. Stel dat we een klik hebben en jij wilt direct bij TRICAS aan de slag, dan bieden we jou:

  • uitzicht op een vaste, veelzijdige baan;
  • een salaris dat overeenkomt met jouw kennis en ervaring;
  • een gezonde dosis verantwoordelijkheid en;
  • een gezellige werkomgeving vol passie, inspiratie en creativiteit.

 

 

Geïnteresseerd?

Mooi zo.

Stuur je motivatie en cv naar iwannawork@tricas.nl

 

Raymond van den Brink neemt dan zo snel mogelijk contact met je op. Beloofd.