Please rotate your screen for the best experience.

string(99) "https://tricas.nl/wp-content/uploads/2023/12/Tricas_Corporate_Fotografie-2891-lowres-1-1024x683.jpg"
TERUG

Vacature

Senior Projectmanager

32 – 40 uur | Saamhorigheid, Verbinder, Innovatie | Zwolle

Op zoek naar een omgeving waarin je als verbinder en facilitator projecten begeleidt en daarmee een unieke innovatie bijdrage levert aan het vormgeven van de toekomst? Wij spreken je graag.

Organisatie

Waar kom je te werken?

Betreed de fascinerende wereld van innovatieve productontwikkeling bij TRICAS, waar een team van meer dan 20 toegewijde professionals, zich inzet voor boeiende projecten. Met bijna 25 jaar ervaring in evolutie en revolutie, combineren zij technische excellentie met een vernieuwende cultuur. In deze verbonden en informele dienstverlenende omgeving, bevordert men actief de samenwerking tussen diverse professionals. De kracht schuilt in een multidisciplinaire aanpak, waarin creativiteit, manufacturing en assembly naadloos samenkomen.

Wat TRICAS uniek maakt, is dat zij een externe Research & Development (R&D)-partner zijn voor hun klanten, oftewel een partner in innovatie. Zo bieden zij samenwerking met complementaire expertises. Hier putten ze inspiratie voor grensverleggende projecten uit. Of je nu als projectmanager gedreven wordt door technologische innovaties of enthousiast bent over cross-industriële uitdagingen, bij TRICAS ontdek je een speeltuin van mogelijkheden.

De projecten strekken zich uit over diverse sectoren, waarbij ze de synergie koesteren die ontstaat wanneer elektronica, mechanica en software samenkomen in een strak design. Als projectmanager krijg je de kans betrokken te zijn bij het gehele productinnovatieproces, met een specifieke focus op productinnovatie voor grote spelers, waaronder multinationals.

TRICAS gelooft sterk in het stimuleren van persoonlijke ontwikkeling binnen het team. Als projectmanager ben je verzekerd van een continue groei in kennis en expertise, cruciaal voor het succesvol leiden van productontwikkelings- en innovatieprojecten. Ontdek de mogelijkheden die TRICAS biedt en maak deel uit van dit team waar samen bouwen aan de technologische toekomst centraal staat.

Functie

Wat ga je doen?

ls Senior Projectmanager heb jij uitgebreide ervaring in het inrichten, structureren, doorlopen, bewaken en succesvol afronden van projecten. Je kunt multidisciplinaire productinnovatie bestaande uit elektronica, mechanica en software, faciliteren. Daarbij ben jij bedreven in het coachen van ontwikkelteams en het ondersteunen van effectieve besluitvorming, om het eindresultaat naar tevredenheid van de opdrachtgever te behalen.

Verantwoordelijkheden:

 • Gelijktijdig begeleiden van diverse en gevarieerde innovatieprojecten met verschillende teams;
 • Het ontzorgen van ontwikkelteams in projectaspecten als planning, budget, kaders en knopen doorhakken, om hen zo maximale technische vrijheid te bieden;
 • Het coördineren van mensen en teams, waarbij het coachen van ontwikkelteams essentieel is voor het behalen van succesvolle resultaten;
 • Overzicht houden over meerdere projecten en zorgen voor een gestroomlijnd proces;
 • Actief betrekken en meenemen van de klant in het innovatieproces;
 • Faciliteren van een gelijkwaardige en positieve samenwerking binnen het team en met externe belanghebbenden;
 • Het begrijpen en toepassen van technische kennis om effectieve besluitvorming te ondersteunen.

Functie-eisen

Wat breng je mee?

Jouw team heeft de sleutelrol in het realiseren van baanbrekende technologische innovaties. Jij hebt het vermogen om projecten in te richten, te structureren, door te lopen en succesvol af te ronden. Multitasking is dan ook een vereiste, aangezien je diverse en gevarieerde innovatieprojecten met verschillende teams gelijktijdig zult begeleiden. Het behouden van overzicht over meerdere projecten en het waarborgen van een gestroomlijnd proces behoren tot jouw verantwoordelijkheden. Je dient het vermogen te hebben om een gelijkwaardige en positieve samenwerking te faciliteren binnen het team en met externe belanghebbenden, waarbij rekening wordt gehouden met diverse persoonlijkheden en denkwijzen. Begrip van technische aspecten is cruciaal om effectieve besluitvorming te ondersteunen en technische vrijheid aan ontwikkelteams te bieden.

Het delen van de visie van TRICAS om samen met ambitieuze merkeigenaren toekomstgerichte innovatieve marktklare producten te creëren, wordt sterk gewaardeerd. Een flexibele mindset en creativiteit zijn van belang om innovatie te stimuleren en creatieve oplossingen te ontwikkelen. Ten slotte toon je bereidheid en initiatief om voortdurend kennis en vaardigheden te ontwikkelen in lijn met de evoluerende behoeften van het vakgebied.

En verder heb jij:

 • Expertise in projectmanagementmethodologieën;
 • Ervaring in een R&D omgeving is een grote pré;
 • Aantoonbare ervaring met het werken met internationale klanten;
 • Beheersing van de Nederlandse taal;
 • De juiste communicatieve vaardigheden en cultureel begrip, omdat deze van groot belang zijn;
 • Een gezonde dosis ambitie en prestatiedrang hebt, zowel op persoonlijk vlak als in het belang van TRICAS.

Onder het genot van een kop koffie kunnen we later verder praten over zaken als flexibiliteit, stressbestendigheid en de kunst om mensen te motiveren en activeren.

 

Aanbod

Wat krijg je hiervoor terug?

Stel dat jij op deze vacature solliciteert en wordt aangenomen, dan krijg je binnen TRICAS een super veelzijdige functie. Zij bieden je een marktconform salaris tussen de €  5.000,- en € 6.500,- plus een eindejaarsbonus (bij een fulltime aanstelling afhankelijk van leeftijd en ervaring).

En natuurlijk:

 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede reiskostenvoorziening en een gefaciliteerde lunch;
 • Goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer;
 • Stimuleren zij jou jezelf continu te blijven ontwikkelen in de vorm van bijvoorbeeld opleidingen;
 • Een gezonde dosis verantwoordelijkheid;
 • Een gezellige werkomgeving vol passie, inspiratie en creativiteit.

Inlichtingen & Solliciteren

Is je interesse gewekt?

Heb jij de ervaring en vaardigheden die we zoeken? Reageer dan snel en draag bij aan het vormgeven van de toekomst van productontwikkeling bij TRICAS.

Neem contact op met Arnold Bouman van STORM in Recruitment; arnold@storminrecruitment.nl. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer: 038 – 2222 015. Arnold is te bereiken op 06 4890 3755.